Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, 19:40

Την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και τις βάσεις πρόκρισης που μπορεί- όπως τόνισε- να βάλει την Πέμπτη (4/8, 20:00), στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference league , στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι, εξέφρασε σήμερα ο Θόδωρος Καρυπίδης μιλώντας στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη.

Ο διοικητικός επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, στην τελευταία προπόνηση που έγινε, σε ελληνικό έδαφος, πριν από το ματς με το σύνολο του Βλάνταν Ιβιτς, θέλοντας να εμψυχώσει τον Χερμάν Μπούργος και τους ποδοσφαιριστές του.

«Χρειάζεται να δώσετε ό,τι έχετε για να προκριθεί ο Άρης, με αρχή το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ. Έχετε την ικανότητα και την ποιότητα για να πετύχετε το στόχο μας», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του κ. Καρυπίδη, ο οποίος, στην πορεία κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία αφορούν τον μεθαυριανό αγώνα με την Μακάμπι, αλλά και οργανωτικής φύσεως θέματα που αφορούν γενικότερα την εταιρεία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι ο αρχηγός της αποστολής του Άρη, η οποία θα «πετάξει» αύριο το πρωί, με πτήση τσάρτερ, από τη Θεσσαλονίκη για το Τελ Αβίβ.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022, 19:46

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Νοτοπούλου: «Δυο μήνες αυξημένης τουριστικής κίνησης δεν είναι αρκετοί για την αντιστροφή του κλίματος»
Επόμενο άρθροΥπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2027 ο Ζότα