Έτοιμη να παραδώσει την έδρα της είναι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία από τον Γενάρη του 2018 ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει η “Καθημερινή”.

 

Η κ. Μεγαλοοικονόμου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ και φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή, προκαλώντας μάλιστα όσους αντιδράσουν με την απόφασή της να βρεθεί στο πλατό του καναλιού.(Διαβάστε επίσης: Τα casus belli του ελληνικού κοινοβουλίου)

 

“Εγώ δεν πήγα γιατί με είχε ανάγκη αλλά γιατί πιστεύω τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ. Θεώρησα ότι πρέπει να σταθώ δίπλα για να δω αν θα γίνουν πραγματικότητα οι πολιτικές που υποσχέθηκε ο Τσίπρας”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Μεγαλοοικονόμου εξηγώντας τους λόγους προσχώρησής της στην κυβερνητική πλειοψηφία και πρόσθεσε:

 

“Δεν δέχομαι κομματική πειθαρχία” απάντησε η κ. Μεγαλοοικονόμου και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυτεξούσιος. Όταν έγινα ανεξάρτητη ή όταν προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ η οικογένειά μου το έμαθε από την τηλεόραση”.

 

Σχετικά με την βουλευτική της έδρα η βουλευτής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι “κι αυτή την ώρα αν θέλει ο Λεβέντης να παραδώσω την έδρα μου, θα το κάνω. Όταν έγινα ανεξάρτητη είπα να παραδώσω την έδρα μου. αλλά δεν ήθελαν γιατί πίσω από εμένα επιλαχών ήταν ο Καλλιάνος και είχε ήδη προσχωρήσει στη ΝΔ. Δεν μπορεί να με λέει προδότρα κι να επιμένει αυτή τη στιγμή αλλά να παραδεχθεί ότι 6 μήνες ήμουν ανεξάρτητη που είχα προτάσεις και από ΝΔ και τον ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ”.

 

Τέλος, απάντησε στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ όποτε γίνουν εκλογές απάντησε “δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στην πολιτική, προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει. Εγώ θα τους συμβουλεύσω (σ.σ τους πολίτες) να ψηφίσετε το κόμμα που θα κάνω εγώ. Θα είναι πολύ πρωτοποριακό, δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥψηλότερα κέρδη και έσοδα το δ’ τρίμηνο για την Amazon
Επόμενο άρθροΣταθερά τα επιτόκια των νέων καταθέσεων και δανείων