Για τη σχέση του με τη σύζυγό του Έλενα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν μάρτυρας κατηγορίας και η Έλενα τότε συνήγορος πολιτικής αγωγής. Τότε την ερωτεύτηκα και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της γιατί είναι μαχήτρια. Είμαστε μαζί 16 χρόνια» είπε.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για τη σχέση της γυναίκας του με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο.

«Αγάπησε τα παιδιά μου από τον πρώτο μου γάμο, περισσότερο από παιδιά της. Κάναμε στην αρχή να βγούμε τρία χρόνια. Ήταν εκεί και στα δύσκολα και στα εύκολα. Μου στάθηκε και μου στέκεται παραπάνω από ότι μια σύζυγος και μια σύντροφος. Πραγματικά κρατήσαμε μια οικογένεια με πέντε παιδιά, που είναι το στηριγμά μου» τόνισε.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι πόσο ήθελε να βγάλει τα παιδιά του από το στόχαστρο της δημοσιότητας.

«Αυτή τη στιγμή ήθελα να βγάλω από το στόχαστρο την οικογένειά μου. Θεωρώ ότι αυτή η κατάσταση που ζούμε τώρα είναι πρωτοφανής να γίνονται επιθέσεις στα παιδιά, όπου πολιτικού κι αν είναι, ή στη σύζυγο. Και η Έλενα δέχθηκε επιθέσεις και τα παιδιά μου, αλλά και η γυναίκα του Πρωθυπουργού και η γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές οι επιθέσεις είναι ανοίκειες. Αυτό πρέπει να λήξει άμεσα».

Και πρόσθεσε: «Η πολιτική δεν με εμπόδισε ποτέ να είμαι δίπλα στα παιδιά. Κάθε Κυριακή τρώμε μαζί το μεσημέρι, ακόμα και όταν ήμουν υπουργός φρόντιζα μία ημέρα από την εβδομάδα να είμαστε όλοι μαζί».

«Οι κόρες είναι άλλο πράγμα, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που είδα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν παρά την πίεση που δέχθηκαν και λόγω εμού από την πολιτική. Πιστεύω τώρα είναι πιο ευτυχισμένα γιατί έχω χρόνο και είμαι πολύ πιο κοντά τους και να τους βοηθήσω στα πρώτα τους βήματα» συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ τι είπε ο Πάνος Καμμένος για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και την απώλεια κιλών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Ξυπνά ο χειρότερος φόβος του Ερντογάν – Νέες πιέσεις στη λίρα – Προς νέα υποτίμηση 20%
Επόμενο άρθροH ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο πλευρό των παιδιών του συλλόγου «Ελπίδα»