Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 23:26

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη (2-0) της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ μεταξύ άλλων έπλεξε το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου, η είσοδος του οποίου στο β’ ημίχρονο ήταν καθοριστική, ώστε η Ένωση να φτάσει στο «τρίποντο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για τα δύο πρόσωπα της ΑΕΚ στο ματς: «Το 3-5-2 μας ταιριάζει. Ήμασταν αργοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο άλλαξαν τα πράγματα και πήραμε τη νίκη».

Για το αν η αλλαγή συστήματος ή η είσοδος του Μάνταλου άλλαξαν το ματς: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με ταλέντο που βοήθησε να περάσει η μπάλα πιο εύκολα στους επιθετικούς και να αλλάξει η εικόνα της ομάδας».

Για το ποιος έκρινε το ματς ο Μάνταλος η ο Τσιντώτας με την απόκρουση του πέναλτι: «Σίγουρα ο τερματοφύλακάς μας κράτησε το 1-0 και μας κράτησε στο παιχνίδι και μας έδωσε ώθηση για να βάλουμε και το δεύτερο γκολ».

Για τη συμμετοχή του Βασιλαντωνόπουλου στην ενδεκάδα και τον λόγο που τον χρησιμοποίησε στον χώρο του κέντρου: «Δουλεύει στις προπονήσεις, είναι εξαιρετικός, και γι’ αυτό τον έβαλα».

Για τη γεύση που του αφήνει η αναμέτρηση: «Είμαι ευχαριστημένος από όλη την ομάδα, πάλεψε και έδωσε τα πάντα και αυτό έχει μεγάλη σημασία για μας ειδικά στο δεύτερο μέρος. Όταν υποφέρεις η νίκη είναι πιο γλυκιά».


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020, 23:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦωτοβολίδα έπεσε στο ύψος της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Β. Σοφίας
Επόμενο άρθροΠιο έτοιμη η ΑΕΚ νίκησε 87-77 τον Παναθηναϊκό