Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 00:57

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί εκ νέου στους ομίλους του Champions League, αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Ραφίνια, μετά την πρόκριση των Πειραιωτών επί της Ομόνοιας.

Μάλιστα ο έμπειρος οπισθοφύλακας τόνισε ότι θέλει να συναντήσει στη διοργάνωση την Μπάγερν Μονάχου, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2013.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ στην κάμερα της Cosmote:

«Το πιο σημαντικό από απόψε είναι η πρόκριση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και περάσαμε στο Champions League, την μεγαλύτερη διοργάνωση, όπου θέλουν να είναι όλοι εκεί. Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν δεχθήκαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Champions League, μια διοργάνωση που εχω παίξει 10 φορές.

Θα ήθελα να παίξουμε με την Μπάγερν στους ομίλους, για να δω παλιούς συμπαίκτες, με τους οποίους έχω κρατήσει πολύ καλή σχέση. Κέρδισα μαζί τους το Champions League το 2013, οπότε θα είναι πολύ ωραία συνάντηση αν παίξουμε αντίπαλοι».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 01:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Ολυμπιακός ανέβασε την Ελλάδα στη 17η θέση!
Επόμενο άρθρο«Σήμερα δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός»