Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 12:22

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι αρεστός σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που επιβεβαιώνει και η πρόσφατη τοποθέτηση του Τανγκί Ντομπελέ, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε πως δεν θέλει να εργάζεται άλλο υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Αυτό όμως δεν ισχύει για τον αρχηγό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο οποίος μετά από αρκετούς μήνες αποθεραπείας, βρίσκεται ξανά στην διάθεση του «Special One». Μάλιστα, λίγο μετά την νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 2-0, όπου διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ο διεθνής επιθετικός, σχολίασε:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που παίζει ο προπονητής. Είναι εδώ για να νικήσει, είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Προφανώς αυτήν την σεζόν, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο νέο Champions League και την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Ο κόσμος και οι ειδικοί έχουν τις απόψεις τους. Σε ό,τι με αφορά, νιώθω πολύ καλά. Είμαι θετικός, σε πολύ καλή κατάσταση και όπως λέω, μπορώ μόνο να κάνω ό,τι κάνω και να προσπαθήσω να μην ακούσω όσα λέγονται έξω».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 12:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπό αύριο Πέμπτη οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για κοινωνικό τουρισμό μέσω ΟΑΕΔ
Επόμενο άρθρο«Ο Αυγενάκης έχει τη μικρότερη ευθύνη»