Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 16:06

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ο Γιώργος Μπαρτζώκας φάνηκε αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

«Θα το αντιμετωπίσουμε την δέουσα σοβαρότητα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα, επιτίθεται στην μπάλα. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερο προβλήματα από ο,τι με την ΤΣΣΚΑ. 

Είμαστε με ακόμη μείον δύο παίκτες. Ελπίζω ότι θα παλέψουμε πάλι, θα είμαστε ενωμένοι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το κλειδί. Χρειάζεται συνεργασία από όλους τους παίκτες, να παλέψουν για κάθε φάση. Πολλές φορές, όταν έχεις πολλές απουσίες, η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα και μετρούν άλλα πράγματα» ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών στη Media Day της ομάδας του.

Εν συνεχεία αναφερόμενος στις πολλές απουσίες των παικτών του Ολυμπιακού επισήμανε: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Έχουμε χάσει πολύ σημαντικούς παίκτες. Έχουμε θέματα. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που θα παίξεις και ίσως να είσαι σε εγρήγορση. Είναι και η προπόνηση. Με τόσες απουσίες, δεν γίνεται καλή προετοιμασία».

Για τους λόγους της απόκτησης των ΜακΚίσικ και Μπάικς ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Για να τους επέλεξα, σημαίνει ότι τους πιστεύω. Για τον ΜακΚίσικ έχω παραπάνω από θετική άποψη. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάικς. Δεν ήθελα να πάρω βιαστική απόφαση. Αυτοί οι παίκτες έχουν προοπτική και για του χρόνου. Είναι καλοί παίκτες».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 16:26

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤριπλή διάκριση για τη ΒΙΑΝ Α.Ε στα «Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ»  
Επόμενο άρθροΑδημοσίευτες φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα του Joker