Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 19:05

Τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες η Λέστερ, ξεπεράστηκαν και οι «αλεπούδες» θα αγωνιστούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League με τη Ρόμα στο «Olimpico», καθώς ο Μπρένταν Ρότζερς μπορεί να υπολογίζει στους Τζέιμι Βάρντι, Τζέιμς Μάντισον και Κίρναν Ντιούσμπερι-Χολ.

Οι δύο τελευταίοι απουσίασαν από την κυριακάτικη (1/5) ήττα από την Τότεναμ για την Premier League (3-1), ενώ ο Βάρντι μόλις επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο που τον κράτησε εκτός απ’ τον περασμένο Μάρτιο.

«Είναι όλοι καλά. Προπονήθηκαν χθες (Τρίτη 3/5) κι έχουν γυρίσει καλά, οπότε υπολογίζονται για τον αγώνα» τόνισε ο Ρότζερς στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (4/5) και πρόσθεσε σε σχετική ερώτηση για τον Βάρντι: «Επέστρεψε σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Τα μοναδικά προβλήματα για τη Λέστερ είναι οι τραυματίες Βιλφρέντ Εντιντί και Ράιαν Μπερτράντ, που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών στο γόνατο.

«Όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι κι έτοιμοι. Τις τελευταίες εβδομάδες, είχαμε πολλές επιστροφές παικτών. Αλλά και πάλι έπρεπε να κουμαντάρω την ομάδα και να βάλω τα πράγματα σε μία σειρά. Με όλα αυτά τα σερί παιχνίδια, είχαμε το ρίσκο να πάμε στους ημιτελικούς χωρίς μερικούς απ’ τους καλύτερους παίκτες μας. Κι αυτό θα ήταν υπερβολικό… Γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές που κάναμε το τελευταίο διάστημα. Και πλέον έπρεπε να ετοιμάσουμε το γκρουπ γι’ αυτό το ματς με τη Ρόμα, που είναι το μεγαλύτερο ως τώρα στη σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 19:07

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Βασίλης Βασιλικός μιλά σε γερμανική εφημερίδα και δηλώνει θλίψη για το “Ζ” στα ρωσικά τανκς
Επόμενο άρθροO Πόρος καλοσωρίζει το 1ο Saronic Sup Cup