Πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι μέσα από τα social media εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Ανάμεσά τους και η Lady Gaga, η οποία μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram επιτίθεται στο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «ρατσιστή και ηλίθιο».

«Έχω πολλά να πω γι’ αυτό, αλλά το πρώτο πράγμα είναι πως φοβάμαι να πω οτιδήποτε θα πυροδοτήσει περισσότερη οργή, παρόλο που αυτό είναι ακριβώς το δικαιολογημένο συναίσθημα. Δεν θέλω να συνεισφέρω σε περισσότερη βία, θέλω να βοηθήσω να βρεθεί λύση.

Νιώθω εξοργισμένη με τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ όπως και με εκείνους τόσων πολλών μαύρων ανθρώπων, που εδώ και εκατοντάδες χρόνια αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, που αφαιρέθηκαν ως αποτέλεσμα συστηματικού ρατσισμού και ενός διεφθαρμένου συστήματος που το υποστηρίζει… Οι φωνές της μαύρης κοινότητας έχουν σιωπήσει για πολύ καιρό και αυτή η σιωπή αποδεικνύεται θανάσιμη ξανά και ξανά… Καθημερινά οι άνθρωποι στην Αμερική είναι ρατσιστές, είναι γεγονός… Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό πως ο πρόεδρος Τραμπ απέτυχε… Ξέρουμε ότι είναι ηλίθιος και ρατσιστής, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα… Τροφοδοτεί ένα σύστημα που ήδη έχει τις ρίζες του στον ρατσισμό, τη ρατσιστική δραστηριότητα και όλοι μπορούμε να δούμε τι γίνεται. Είναι καιρός για αλλαγή. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη», γράφει η Lady Gaga μεταξύ πολλών άλλων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈνα νέο όπλο στον πόλεμο κατά των superbugs
Επόμενο άρθροΕνοίκια: Πώς θα λάβουν την έκπτωση φόρου 30% οι ιδιοκτήτες ακινήτων