Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 12:11

Ο Σαντιό Μανέ έφτασε στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία σήμερα θα επισημοποιήσει την απόκτηση του από τη Λίβερπουλ. Ο διάσημος άσος, πρωταθλητής Αφρικής με τη Σενεγάλη, προσγειώθηκε στο Μόναχο φτάνοντας με ιδιωτική πτήση από τη Μαγιόρκα. Ο 30χρονος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και μίλησε στην εφημερίδα «Bild» για τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του:

«Ολόκληρη η ζωή μου ήταν μια πρόκληση. Οταν ο ατζέντης μου με πληροφόρησε για το ενδιαφέρον της Μπάγερν ένιωσα μια φλόγα μέσα μου. Αμέσως κατάλαβα πως το Μόναχο θα είναι η επόμενη πρόκληση για μένα. Είναι ο σωστός σύλλογος, την κατάλληλη στιγμή της καριέρας μου. Η Μπάγερν είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, που πάντα μάχεται για τίτλους κι αυτό μου ταιριάζει», τόνισε ο Μανέ και συμπλήρωσε:

«Όταν η Μπάγερν μού παρουσίασε το πλάνο της, κατάλαβα αμέσως πως ταιριάζω απόλυτα. Είμαι έτοιμος να δώσω χαρά στους φιλάθλους και να επιβεβαιώσω όσους πιστεύουν σε μένα».

Ο Σενεγαλέζος σταρ έχει σημειώσει 120 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ (90 από αυτά στην Premier League) από το 2016, όταν οι «κόκκινοι» τον απέκτησαν από τη Σαουθάμπτον.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 12:13

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆρσεναλ: Ανακοινώνει τον Γκάμπριελ Ζεσούς
Επόμενο άρθροΕλαιώνας: Παράσταση διαμαρτυρίας προσφύγων για να μην κλείσει η δομή φιλοξενίας