Η Μαίρη Ραζή επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από την σειρά του Ant1 «Καφέ της Χαράς».

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της ελληνικής μυθοπλασίας αλλά και το πώς νιώθει για την αγαπημένη της Κωνσταντινούπολη.

«Δεν μας λείπει το ταλέντο, δεν μας λείπει η φαντασία. Ξέρουμε να κάνουμε ποιοτική τηλεόραση και μπορούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο και, γιατί όχι, να κάνουμε κάποια στιγμή και εξαγωγές. Υπήρχε μια αντίληψη, ακόμα και στις δραματικές σχολές, να λέμε στα νέα παιδιά να μην πηγαίνουν να παίξουν τηλεόραση αλλά να κάνουν πρώτα θέατρο. Επειδή η τηλεόραση έχει ανάγκη και από νέες δυνάμεις, καινούργιο αίμα. Δεν θεωρώ δίκαιο να βλέπουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στις σειρές αλλά ο ηθοποιός είναι το μεγαλύτερο θύμα σε όλα. Άλλος έχει το καρπούζι και άλλος το μαχαίρι» ανέφερε η Μαίρη Ραζή.

Μιλώντας στην καταγωγή της από την Κωνσταντινούπολη, η Μαίρη Ραζή τόνισε: «η Πόλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που με πληγώνει πολύ. Αποφεύγω να μιλάω για την Κωνσταντινούπολη, αποφεύγω να πηγαίνω, δεν θέλω γιατί στεναχωριέμαι. Αυτό τον ξεριζωμός και την αποκόλληση που πάθαμε, δεν μπορώ να την χωνέψω! Είναι φριχτό στην Τουρκία να σε φωνάζουν Γκιαούρ και εδώ οι Έλληνες Τουρκόσπορο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο τελευταίο αντίο στη μεγάλη ποιήτρια Κική Δημουλά
Επόμενο άρθρο«Από την αρχή της νέας σεζόν στο νέο μας γήπεδο»