Τη δημιουργία ενόςκεντρικού κόμβου καινοτομίας που ονομάζεται SnackFutures θα δρομολογήσει η Mondelēz International, για να αξιοποιήσει τις μεταβαλλόμενες τάσεις των καταναλωτών και τις αναδυόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης των σνακς σε όλο τον κόσμο.

 

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, το SnackFutures θα είναι διαμορφωμένο ώστε να συγκεντρώνει σε μια ενιαία δομή τις δυνατότητες των ανθρώπων της Mondelēz, ένα οικοσύστημα εξωτερικών συνεργασιών και ειδική χρηματοδότηση σε τρεις ολοκληρωμένες κατευθύνσεις:

 

• την ανακάλυψη νέων εμπορικών σημάτων και δραστηριοτήτων σε βασικούς στρατηγικούς τομείς,

 

• την επανεξέταση των μικρών εμπορικών σημάτων της Mondelēz που έχουν δυνατότητες μεγάλης κλίμακας και

 

• τη συνεργασία με νέους επιχειρηματίες από start-ups για την αρχική ώθηση σε νέα επιχειρηματικά πεδία.

 

Η Mondelēz International στοχεύει το SnackFutures να συνεισφέρει κατά 100 εκατομμύρια δολάρια στην αύξηση των εσόδων της μέχρι το 2022.

 

«Η ανακάλυψη και απελευθέρωση καινοτόμων ιδεών στα σνακς που θα ευχαριστήσουν τους καταναλωτές και θα τονώσουν την ανάπτυξη είναι ένα βασικό στοιχείο της νέας μας στρατηγικής», δήλωσε ο TimCofer, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Ανάπτυξης του Mondelēz International. «Ξεκινάμε το SnackFutures, έναν νέο κόμβο καινοτομίας για να εκμεταλλευτούμε τις νέες τάσεις και δίνουμε ώθηση στην επιχειρηματικότητα νέων ταλέντων και στις τεχνολογίες για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη μικρών εμπορικών σημάτων με μεγάλες δυνατότητες. Το SnackFutures θα ξεκλειδώσει ευκαιρίες ανάπτυξης των σνακς σε όλο τον κόσμο που θα ανταποκρίνονται στις αναδυόμενες τάσεις και στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών».

Το SnackFutures θα ξεκινήσει επίσημα το Νοέμβριο του 2018 με μια διαλειτουργική ομάδα ηγετών, με επικεφαλής τον TimCofer, η οποία θα διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία στο brandmarketing, στη συμπεριφορά των καταναλωτών, στην έρευνα και ανάπτυξη, στην καινοτομία και στην εταιρική ανάπτυξη. Το SnackFutures αναζητά δημιουργικά, άτομα με επιχειρηματικό προσανατολισμό και συνεργάτες με μεγάλες ιδέες ή δυνατότητες που σχετίζονται με τα σνακς, για να ενταχθούν σε αυτήν την προσπάθεια. Για τα αρχικά έργα καινοτομίας του προγράμματος, το SnackFutures θα αναζητήσει επιχειρηματίες, προμηθευτές, διατροφολόγους, μηχανικούς τροφίμων και τεχνολογίας και άλλους πιθανούς συνεργάτες για να συνεργαστούν για ευκαιρίες σε τρεις βασικούς στρατηγικούς τομείς:

 

• Σνακ ευεξίας και συστατικά

 

• Σνακ και συστατικά υψηλής ποιότητας

 

• Ψηφιακές πλατφόρμες και δυνατότητες

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η αποστολή του SnackFutures είναι ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της Mondelēz International να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν το σνακ τους σωστά, προσφέροντας το σωστό σνακ, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό τρόπο.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια του πρώτου αυτοδιαχειριζόμενου υδροηλεκτρικού σταθμού στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣοβαρή αναστάτωση στις τάξεις της ΕΛΑΣ από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις