Παραμένει διασωληνωμένη και υποστηρίζεται μηχανικά σε όλες τις ζωτικές λειτουργίες για 15η μέρα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών η 27χρονη, η οποία αφού γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαίου, εισήχθη απευθείας στην εντατική. Οι δικοί της ελπίζουν σε ένα θαύμα και περιμένουν απαντήσεις, καθώς υποστηρίζουν, ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδα διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση ενώ διατάχθηκε να διερευνηθούν τυχόν ελλείψεις και παραλείψεις του υγειονομικού προσωπικού

Πληροφορίες μιλούν για ανακοπή μέσα στο χειρουργείο, ωστόσο δεν τις επιβεβαιώνει το νοσοκομείο, από το οποίο δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση. «Αυτός είναι και ο λόγος που κινηθήκαμε νομικά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας, Ιωάννα Παναγοπούλου.

Σύμφωνα με την κυρία Παναγοπούλου, η 27χρονη εργαζόταν κανονικά μέχρι τον έβδομο μήνα της κύησης και μπήκε για τις συνηθισμένες εξετάσεις στις 18 Μαίου, ενώ ο τοκετός με καισαρική ήταν προγραμματισμένος για την επόμενη ημέρα.

«Ωστόσο, είπαν στην κοπέλα ότι έπρεπε να γεννήσει αυθημερόν, και στη συνέχεια ενημέρωσαν την οικογένειά της ότι έπρεπε να διασωληνωθεί», ανέφερε η δικηγόρος, τονίζοντας ότι από το νοσοκομείο δεν υπήρξε καμία άλλη ενημέρωση.

Πηγή: ΕΡΤ- Ρεπορτάζ: Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ δική μας πανδημία είναι ο ρατσισμός
Επόμενο άρθροΕίναι ή δεν είναι τελικά δισεκατομμυριούχος;