«Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα, ούτε είναι ηλίθιοι και καταλαβαίνουν πολύ καλά ότι δεν έχουμε βγει από την μνημονιακή δεσποτεία» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8.

 

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε σφοδρά πυρά εναντίον της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «γίνονται κομματικοί διορισμοί και δημιουργία ενός στρατού κομματικού ατόμων χωρίς προσόντα με εντελώς αναξιοκρατικό τρόπο με επανάληψη και εμπέδωση και εμβάθυνση όλων των μεθόδων διαφθοράς και διαπλοκής του παρελθόντος, που το μόνο που μπορεί να επιτύχει είναι η καταβύθιση της κοινωνίας».

 

«Δυστυχώς είμαστε στα μνημόνια και με μνημονιακές δεσμεύσεις μέχρι το 2060 όσον αφορά στα μέτρα λιτότητας και μέχρι το 2114 όσον αφορά στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Θεωρώ ότι οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με τέτοιου είδους φτηνά τεχνάσματα, με καθρεφτάκια για ιθαγενείς όπως λέει η ρήση, αλλά αντίθετα μπορούν να καταλάβουν ότι μια κυβέρνηση η οποία έχει καταστρέψει τη χώρα στην κυριολεξία, έχει διαλύσει τα πάντα, δεν έχει αφήσει τίποτε όρθιο, επιχειρεί αυτή τη στιγμή απεγνωσμένα να δελεάσει τους πολίτες με μοναδικό κίνητρο όχι να φτιάξει τη ζωή τους, όχι να φτιάξει την καθημερινότητά τους, όχι να ανοικοδομήσει την πατρίδα μας, αλλά να παραμείνει στην εξουσία» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

 

«Έχουμε μια κυβέρνηση υποτελή, ατόμων που δυστυχώς είναι ανίκανα και αδίστακτα, τα οποία μπορούν να μας οδηγήσουν σε χειρότερες καταστάσεις. Είναι ψέμα ότι μεριμνούν για τους αδύναμους.

 

Τα παραδείγματα που βιώνουμε καθημερινά το διαψεύδουν» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν θέλει να δώσει ελπίδα, ούτε προοπτική. «Θέλει να απελπίσει τον κόσμο, να τον παραιτήσει, να τον πείσει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τη ζωή του και γι’ αυτό καλά θα κάνει να αρκεστεί σε αυτές τις προσβλητικές επικοινωνιακές κινήσεις κάποιων έκπτωτων πολιτικών και κυβερνητικών προσώπων».

 

Όσο για το τις δικές της προθέσεις, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ νέο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνω που να με κρεμάσουν ανάποδα και να με γδάρουν. Ήταν ιστορικό, πολιτικό, οικτρό λάθος να πιστεύει κανείς ότι με τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να υπηρετηθεί η κοινωνική ευημερία και η κοινωνική δικαιοσύνη και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ «Ριχάρδος» είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας
Επόμενο άρθροΚαταπολέμηση fake news μέσω ενίσχυσης του Τύπου