Δημόσιο κάλεσμα απευθύνει ο Δήμος Γαλατσίου σε γιατρούς που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας Κοινωνικού Ιατρείου στο Δήμο Γαλατσίου, για την παροχή υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου, ειδικότερα σε ευπαθείς ομάδες, ανασφάλιστους και άπορους, καλούνται Ιατροί όλων των ειδικοτήτων, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Γαλατσίου και στις γειτονικές περιοχές, για εθελοντική συμμετοχή στη δράση.

«Η συνεισφορά σας, έστω και μία ώρα την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες, θα είναι πολύτιμη» αναφέρει ο Δήμος στο κάλεσμα του, το οποίο γίνεται προκειμένου να στηριχθεί η δομή και οι εκατοντάδες δημότες που χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Σε αρκετούς Δήμους της χώρας εντοπίζονται αντίστοιχα προσκλητήρια, είτε αφορά τις κοινωνικές δομές, είτε σε αγαθά διατροφής και φάρμακα. Δείγμα, ότι στο πυρήνα της η κοινωνία μας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Οι Δήμοι ως ο εγγύτερος προς τον πολίτη θεσμό είναι οι μόνοι που γνωρίζουν τι συμβαίνει στη κοινωνία καθώς καθημερινά συνδιαλέγονται με τους πολίτες.

Το Κοινωνικό Ιατρείο βρίσκεται στο χώρο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας & Υγιεινής, στο Δημαρχείο Γαλατσίου (1ος όροφος) Αρχιμήδους και Ιπποκράτους. Λειτουργεί καθημερινά πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού και υπάρχει και δυνατότητα απογευματινής λειτουργίας (ανάλογα τις δραστηριότητες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία Παπαγεωργίου: Δεν ανήκουν στον Μάριο τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια
Επόμενο άρθροΗ Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε ζωντανά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πάντα ήμουν η πιο χαμηλόμισθη»