Γκολ και θέαμα παρουσίασαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Σιδηροκάστρου και του Δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων.

Οι παλαίμαχοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους κερδίζοντας με 4-3 σε έναν αγώνα που νικητής ήταν το ποδόσφαιρο και οι φιλικές σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα από αυτό. Από δύο γκολ για τον Εθνικό πέτυχαν ο Χρήστος Λεωνίδας και ο Γιώργος Αβραμίδης ενώ για τους γηπεδούχους οι Γραβαλίδης, Αβραμίδης και Μαχαιρίδης.

 Παλαίμαχοι Μενεμένης – Αμπελοκήπων:  Καρκαλιάνης, Πέτσος, Γαλαφρής, Βαχαρέλης, Νόνταρ, Πανταζόπουλος, Μαχαιρίδης, Παππάς, Γεραγώτης, Κουρουτσίδης, Γραβαλίδης, Νταρτσαλής, Λαζαρίδης, Αλεξάντερ, Καρανικόλας και Αβραμίδης.

Προπονητής:   Βαγγέλης Γιαννακόπουλος.

Παλαίμαχοι Εθνικού:  Αστάκογλου, Αγγελίδης, Μεντής, Λεβέντης, Ιωαννίδης, Καραλής, Χουρδάρης, Κουροκερέζης, Αβραμίδης , Ταχματζίδης , Σκερλετίδης , Λεωνίδας, Φωτίου και Χοτζούδης.

Προπονητής : Τάκης Σοφιάδης.
 

Ο αγώνας έγινε μετά από πρόσκληση της ομάδας των παλαιμάχων του Δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων που μετά το τέλος του αφού συνεχάρησαν τους συναδέλφους τους του Εθνικού Σιδηροκάστρου για τη νίκη και τον ωραίο αγώνα, τους παρέθεσαν δείπνο στα εντυπωσιακά γραφεία του συλλόγου τους, με τον πρόεδρο τους στον χαιρετισμό του να αναφέρεται στην ιστορία της τοπικής ομάδας , κάτι που έκανε και ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Εθνικού Σιδηροκάστρου Κώστας Μπάμπαλης που μίλησε για την ιστορία του Εθνικού. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Σεπτέμβριο στο Σιδηρόκαστρο.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Α. Τσίπρα στην ΕΡΤ
Επόμενο άρθροΡαντεβού το Σεπτέμβρη για τους φίλους του δρομικού κινήματος