Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 20:53

Μια «ζώνη οπαδών» θα στηθεί την Πέμπτη (5/5) στη Μασσαλία για να υποδεχθεί τους οπαδούς της Φέγενορντ που θα ταξιδέψουν στη γαλλική πόλη, για τον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League εναντίον της Μαρσέιγ.

Η απόφαση ελήφθη έπειτα από πολλές συναντήσεις μεταξύ της νομαρχίας, της δημοτικής αρχής της Μασσαλίας και της Μαρσέιγ, σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFO), επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της «La Provence».

«Ήταν προφανές ότι χρειαζόταν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας από τα μέτρα που υπήρχαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ» τόνισε η ίδια πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τρίτη (3/5), αναφερόμενη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μασσαλία στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η ρεβάνς της Πέμπτης χαρακτηρίστηκε από τις αρχές ως «επιπέδου 5» όσον αφορά την ασφάλεια, καθώς και οι οπαδοί της Φέγενορντ είναι απ’ τους πλέον σκληροπυρηνικούς της Ολλανδίας.

Η «ζώνη οπαδών», εξοπλισμένη με φορτηγά τροφίμων, θα υποδεχτεί τους Ολλανδούς οπαδούς από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (5/5) στην παραλία Πραντό, τη μεγαλύτερη της πόλης.

Για να φτάσουν στο «Stade Vélodrome», οι Ολλανδοί οπαδοί με εισιτήρια θα μεταφερθούν με λεωφορεία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους και να αποφευχθούν συγκρούσεις με οπαδούς της Μαρσέιγ. Περίπου 3.200 Ολλανδοί οπαδοί αναμένονται στο Stade Vélodrome το απόγευμα της Πέμπτης και 1.000 έως 1.500 επιπλέον, υπολογίζεται πως θα καταφτάσουν στη γαλλική πόλη, χωρίς εισιτήριο.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Μαΐου 2022, 20:55

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜητέρα Αδαμάντιου Μαντή: Μπράβο για τη σύλληψη του εγκληματία που κλώτσησε το γατί, αλλά ο δολοφόνος του γιου μου είναι ελεύθερος
Επόμενο άρθροΑναστάτωση στη Ρόδο για το κυνήγι ελαφιών