Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 00:27

Σε μία αποκάλυψη αναφορικά με το πρόσφατο παιχνίδι Βόλος-Λαμία, για τα πλέι άουτ της Super League προχώρησε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Δίκη στο Open».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος «η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βιργινία Σακελλαροπούλου παρενέβη για το ζήτημα του υπέρογκου και περίεργου στοιχηματισμού στον αγώνα των δύο ομάδων που έληξε ισόπαλος 0-0.

Απέστειλε αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας στοιχεία του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων Betfair στο οποίο πονταρίστηκαν 350.000 λίρες Αγγλίας στην ισοπαλία.

Διερευνώνται κατ’ αρχήν τα κακουργήματα της χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και της απάτης.

Αν υπάρξουν σχετικές ενδείξεις η δικαστική έρευνα θα συμπεριλάβει και τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος χρήματος».  

Ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος καλεσμένος στην εκπομπή ανέφερε για αυτό το περιστατικό: «Ήμουν στον αγώνα, ξέρω για την υπόθεση. Μπορεί ένας αγώνας να στήθηκε χωρίς την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών; Αν πούμε ότι οι παράγοντες τους έδωσαν εντολή, ποιος την εκτέλεσε;

Είναι για μένα η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχει η κ. Σακελλαροπούλου να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο τους.

Ποιος στοιχημάτισε και πόσα λεφτά έβαλε» ενώ πρόσθεσε: «Όταν δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε κίνηση η κ. Σακελλαροπούλου, είχα ενημέρωση ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος είχε δώσει το ελεύθερο στην νομική του υπηρεσία για να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για να διερευνηθεί η υπόθεση αυτή». 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 00:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στις νίκες η Τότεναμ, 1-0 την Έβερτον
Επόμενο άρθρο«Μπήκα φυλακή για να γλιτώσει ο Μαρινάκης»