Η 42χρονη ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ωστόσο έχει εξουθενώσει τους πνεύμονές της. Πλέον αναπνέει μόνο με μηχανική υποστήριξη.

«Η κόρη μας μπήκε μέσα στο νοσοκομείο τρεις μήνες με covid. Κόλλησε μικρόβιο 3 – 4 φορές. Με τον κορωνοϊό γλιτώσαμε και τώρα έχουμε άλλα. Είχε ξεκινήσει, ήταν όλα καλά να φύγουμε και ξαφνικά το ‘ξανακοίμησαν’ γιατί έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού», λέει η μητέρα της 42χρονης.

Δραματικές ώρες βιώνει η μητέρα της που περιμένει πάνω από το ακουστικό για ένα καλό νέο.

«Οι γιατροί, όταν τους είπαμε να την κατεβάσουμε, να τη μετακινήσουμε στην Αθήνα, μας είπαν ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί γιατί θα μας ‘μείνει’ στο δρόμο».

Νόσησε μία εβδομάδα πριν εμβολιαστεί

Τραγική ειρωνεία πως η 42χρονη νόσησε μόλις μια εβδομάδα πριν εμβολιαστεί.

«Το έκανε ο άντρας της και την άλλη εβδομάδα ήταν να το κάνει εκείνη. Δεν πρόλαβε, πήγε η κόρη της σ’ ένα πάρτι και κόλλησε από την κόρη της. Δεν καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο. Ήταν τότε με το AstraZeneca, που όλοι έλεγαν πως το AstraZeneca δεν είναι καλό. Μετά με το Pfizer, πήγε να το κάνει με το Pfizer. Πήγαν και γράφτηκαν (σ.σ. στην πλατφόρμα). Ο άντρας της το πρόλαβε, το έκανε. Εκείνη δεν το πρόλαβε», ανέφερε η μητέρα της.

Ο φόβος της για το εμβόλιο της AstraZeneca την έκανε να μεταθέσει τον εμβολιασμό της για αργότερα. Όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τ’ άλλα εμβόλια, ήταν πια αργά.

«Εδώ ΕΚΑΒ, βοηθήστε μας…»

Με αυτήν την αγωνία, να μην βρεθούν κι άλλοι που δε θα προλάβουν, ο διασώστης από το Αγρίνιο, μιλά στο LIVE NEWS για τις δραματικές μέρες που βιώνει στο ΕΚΑΒ.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΕΚΑΒ:

«Εδώ ΕΚΑΒ λοιπόν!
Και μέσα σε ετούτες τις άψυχες στολές, υπάρχουν άνθρωποι που γυρνάνε κατάκοποι στα σπίτια τους.
Που κλείνουν τα αυτιά τους σε προσβολές και επιθέσεις,
Που αντικρίζουν βλέμματα ανθρώπων τσακισμένων από φόβο κι από τρόμο.

»Είναι πολύ χαρακτηριστικό το βλέμμα των ασθενών που διακομίζουμε. Είναι τρομαγμένοι. Τα θετικά κρούσματα δηλαδή που το γνωρίζουν, έχουν ένα τρόμο στο βλέμμα τους. Προσπαθούν να πιαστούν από εμάς, να πάρουν μία κουβέντα. Υπάρχουν όμως και οι άλλοι. Εκείνοι που εθελοτυφλούν και στέκονται εμπόδιο στο έργο τους. Κάνουν πως δε θέλουν να το δουν, αρνούνται. Θα ήθελα λίγο παραπάνω να ακούμε την επιστήμη, αυτό. Τώρα το τι θα κάνει ο καθένας, αν θέλει να κάνει το εμβόλιο, αν φοβάται ή δεν φοβάται είναι δική του, είναι προσωπική του υπόθεση», ανέφερε στο LIVE NEWS ο διασώστης του ΕΚΑΒ

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΕΚΑΒ:

Μας πνιγεί η πλαστική ολόσωμη στολή, μας κόβει την ανάσα η διπλή μάσκα, θαμπώνουν οι προσωπίδες απ΄ τα χνότα μας και ορατότης μηδέν.
Εδώ ΕΚΑΒ, βοηθήστε μας λιγάκι!
Μην γίνεσαι αλληλέγγυος αν δεν γουστάρεις, γίνε τέρμα εγωιστής.
Μην προστατεύεις έμενα αν δεν σε νοιάζει, προστάτευσε εσένα.
Έμενα αυτό μου φτάνει, για μένα αυτό είναι βοήθεια, γιατί προστατεύοντας εσένα κι εγώ τελικά θα είμαι καλύτερα!

Εδώ ΕΚΑΒ σας λέω!
Κι όλο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι καθόλου αστείο ρε γ…
Κι αναρωτιέμαι, ακόμη υπάρχουν συνάνθρωποι μας, που πιστεύουν πως αυτός ο δαίμονας δεν είναι υπαρκτός;
Υπάρχουν ακόμα συνάνθρωποι μας, που όλο αυτό το χάλι το παίρνουν στην πλάκα;

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τον Σενγκέλια κόντρα στον Παναθηναϊκό
Επόμενο άρθροΠλεύρης – Δεν αποκλείονται και νέα μέτρα για ανεμβολίαστους πριν τα Χριστούγεννα