Μια εντυπωσιακή κλοπή έγινε το καλοκαίρι του 2020 στον Βόλο, όταν ένας 29χρονος αφαίρεσε ολόκληρο το νοικοκυριό διαμερίσματος, ο ιδιοκτήτης του οποίου απουσίαζε από το σπίτι για 2,5 μήνες.
Επειδή ο δράστης δεν μπορούσε να μεταφέρει όλα τα κλοπιμαία γιατί θα γινόταν αντιληπτός, τα αποθήκευσε προσωρινά σε διπλανό διαμέρισμα, όμως, τα βρήκε η Αστυνομία και τον εντόπισε. Δράστης είναι ένας 29χρονος, που δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 18 μηνών και χρηματική ποινή 100 ημερήσιες μονάδες προς 5 € η καθεμιάΣτο Δικαστήριο παρουσιάστηκε και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, που είπε ότι έλειπε από το σπίτι για διάστημα 2,5 μηνών και όταν επέστρεψε το βρήκε σχεδόν άδειο, νομίζοντας ότι είχε γίνει μετακόμιση.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να το διέρρηξε και έκλεψε ένα διπλό κρεβάτι, έναν καναπέ, μια θερμάστρα πετρελαίου, ένα τηλεσκόπιο, εργαλεία, μια ραπτομηχανή, μια συσκευή ηλεκτροκόλλησης, δύο ξύλινα παράθυρα, τρεις ξύλινες πόρτες, καλάμια ψαρέματος, έναν φορτιστή, δύο ηλεκτρικά δράπανα , μια βαλίτσα φιάλης οξυγόνου και διάφορα άλλα.

Προηγούμενο άρθροΟ Γκόρντον Ράμσεϊ «τσάκισε» με δύο φράσεις την ιταλική κουζίνα και αποθέωσε την ελληνική
Επόμενο άρθροΓκίκας – Πιθανή η απαγόρευση των παρελάσεων