Οι εκλογές του 2023 πλησιάζουν και ήδη τα κόμματα έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν προσθήκες στα ψηφοδέλτια τους. Την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία συνάντηση με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη.

Από την συνάντηση προέκυψε πως η ευρωβουλευτής θα είναι υποψήφια με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές του 2023. Μάλιστα, η Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:  Δημοσκόπηση: Με 6,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Υπερκομματική αγωνία για την ακρίβεια

Τι ανέφερε η κα Σπυράκη

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι υποψήφια βουλευτής στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές του 2023.

Είναι τιμή για εμένα να συμμετάσχω στη μάχη της παράταξης που είναι σταθερά προσανατολισμένη στον υπεύθυνο πατριωτισμό και το δραστικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας, για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης μας σε κέντρο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, βιωσιμότητας και ευζωίας», δήλωσε η κα Σπυράκη.

Λίγα λόγια για την ευρωβουλευτή

Έπειτα από μια μακρά καριέρα στη δημοσιογραφία με θέσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, τον Μάρτιο του 2014 η Μαρία Σπυράκη παραιτήθηκε από την ενεργό δημοσιογραφία, για να συμμετέχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.

Στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, η Μαρία Σπυράκη εξελέγη Ευρωβουλευτής της ΝΔ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης (241.005 σταυροί προτίμησης) Στις ευρωεκλογές του 2019, επανεξελέγη με τη ΝΔ (ΕΛΚ), συγκεντρώνοντας 319.237 σταυρούς προτίμησης.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατερίνα Σακελλαροπούλου: Η επίσκεψη της στην Τανάγρα
Επόμενο άρθροΜιχάλης Μόσχου: Το πρωί είναι σεφ, το βράδυ τραγουδιστής