Με την επίσκεψη του πρωθυπουργού αύριο το απόγευμα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανοίγει και επισήμως η προεκλογική περίοδο για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα κομματικά επιτελεία παίρνουν θέσεις μάχης, με τον Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει αύριο το βράδυ στο Ζάππειο το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόγραμμα προβλέπεται ιδιαίτερη μέριμνα για την ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας με αυξήσεις μισθών, δικαιότερη φορολογία, αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και ισχυρό κοινωνικό κράτος.

«Το κυρίαρχο σ` αυτές τις εκλογές είναι η προγραμματική αντιπαράθεση και η σύγκριση των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Έθνος.
«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο λαός θα επιλέξει το σχέδιο που δίνει ανάσα και προοπτική για την επόμενη μέρα και όχι αυτό που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή στις σκοτεινές μέρες της λιτότητας και της κοινωνικής ερήμωσης», προσθέτει ο κ. Τζανακόπουλος.

Την Κάλυμνο και την Κω επισκέφθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ χθες ήταν στη Ρόδο και το Καστελόριζο, από όπου δήλωσε ότι «η χώρα γυρίζει σύντομα σελίδα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα ενότητας λέγοντας πως το κόμμα του έχει συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, από το οποίο δεν περισσεύει κανένας.
«Αυτοί που επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες» πρόσθεσε, ενώ επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση της φορολογίας, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΦΠΑ στα φάρμακα θα παραμείνει στο 6%.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές – Δεν κατεβαίνουν οι ΑΝΕΛ (video)

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚλειστά από αύριο τα διαγνωστικά κέντρα στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΜε προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων από Χαλκιδική λόγω της έντονης βροχόπτωσης