Το πρώτο έργο αφορά τη «μελέτη ανακαίνισης αναδιαρρύθμισης κεντρικού κτιρίου του Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο – Πανάνειο», προϋπολογισμού 7,8 εκ. ευρώ.

Το αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνει νέα Ρυθμιστική Μελέτη. Η μελέτη θα παρουσιάσει τη νέα χωροθέτηση των λειτουργιών του νοσοκομείου. Θα γίνει επικαιροποίηση της υφιστάμενης Αρχιτεκτονικής Αποτύπωσης, Αποτύπωση του υφιστάμενου Στατικού Φορέα και Αποτύπωση των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων.

Στατική Μελέτη πλήρης με την μελέτη στατικών ενισχύσεων όπου απαιτείται σύμφωνα με την Νέα Ρυθμιστική και την Αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική Μελέτη. Επίσης, Αρχιτεκτονική Μελέτη σύμφωνα με την Νέα Ρυθμιστική, Μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων, Μελέτη Παθητικής Πυροπροστασίας, Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης, Μελέτη Σχεδίου Ασφάλειας & Υγείας (Σ.Α.Υ), Μελέτη Φακέλου Ασφάλειας & Υγείας (Φ.Α.Υ.), Μελέτη Προσβασιμότητας ΑΜΕΑ και Σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης.

Το δεύτερο έργο αφορά την «μελέτη αποπεράτωσης του Πανάνειου Δημοτικού Νοσοκομείου του Γ.Ν. Ηρακλείου Βενιζέλειο – Πανάνειο». Με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ.

Η μελέτη εστιάζει στον έλεγχο των εκτελεσμένων παρεμβάσεων, την επικαιροποίηση και εκπόνηση νέας Στατικής Μελέτης (με έλεγχο και αναπροσαρμογή της προϋφιστάμενης μελέτης) σε εναρμόνιση με τη νέα Αρχιτεκτονική Μελέτη και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη του κτιρίου.

Μετά την αποκατάσταση προβλέπεται δημιουργία Κέντρου Ημέρας για τον Αυτισμό. Προβλέπεται τμήμα του κτιρίου πλησίον του υφιστάμενου Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου με συναφείς ειδικότητες υποστήριξης της νέας δομής. Κέντρο ανακουφιστικής φροντίδας, υποστήριξης και αποκατάστασης χρονίων πασχόντων (καρκινοπαθών και μη) και ασθενών με κινητικά προβλήματα. Λειτουργία ιατρείο πόνου, φυσιοθεραπεία/κινησιοθεραπεία, αποκατάσταση, ψυχολογική υποστήριξη ασθενών και περιβάλλοντος τους. Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας. Προτεινόμενα ιατρεία: οφθαλμολογικό, χειρουργικό, ορθοπεδικό, κτλ. Καθώς και σταθμός αιμοδοσίας προς διευκόλυνση της πρόσβασης και αποσυμφόρησης του Νοσοκομείου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘ.Λιβάνιος στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Δεν έπρεπε το Κράτος να πάρει προσωπικό από τους Δήμους για να καλύψει τις ανάγκες του»
Επόμενο άρθροΗ Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τα προϊόντα της «SKKN» σε μια μίνιμαλ, pop-up μπουτίκ