Δύο συμβάσεις συνολικού ύψους 327.000 ευρώ, που αφορούν στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των Κέντρων Υγείας, Αγίας Βαρβάρας και Αρκαλοχωρίου, υπέγραψαν ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, Μανόλης Κοκοσάλης και η διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Μαυρομάτη.

Τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/ LEADER, που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο κ. Κοκοσάλης, δήλωσε ότι η Αναπτυξιακή Ηρακλείου αναγνωρίζοντας την έλλειψη κοινωνικών υποδομών, διέθεσε μεγάλο ποσοστό του προϋπολογισμού των δημοσίων έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER, σε δράσεις στήριξης βασικών υποδομών για τον αγροτικό πληθυσμό της ενδοχώρας του νομού. Στο πλαίσιο αυτό θα αναβαθμιστούν και τα δύο Κέντρα Υγείας, Αγίας Βαρβάρας και Αρκαλοχωρίου, προς όφελος των κατοίκων.
Η κα Μαυρομάτη, ευχαρίστησε την Αναπτυξιακή Ηρακλείου για την έγκριση της χρηματοδότησης και δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση των δύο έργων, που θα αναβαθμίσουν πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον τοπικό πληθυσμό.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΈκθεση με νομίσματα αρχαίων Κρητικών πόλεων
Επόμενο άρθροΣυνεχίζει τις συναντήσεις ο Δήμαρχος