Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το καλοκαίρι του 2002.

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε τρία στιγμιότυπα με τη καλή της φίλη, Κατερίνα η οποία έγινε νονά της κόρης της, Αλεξάνδρας.

Η μία φωτογραφία είναι από τις διακοπές τους στην Κρήτη το 2002, ενώ οι άλλες δύο από την πρόσφατη συνάντησή τους.

Η παρουσιάστρια του Mega, συνοδεύει τις φωτογηραφίες αυτές και με μια λεζάντα: «Είκοσι χρόνια πριν! Τότε που οι φωτογραφίες έβγαιναν από φωτογραφική μηχανή.

Καλά δεν λέω ότι χρησιμοποιούσαμε το φιλμ καρούλι αλλά οι φωτογραφίες ήταν αυθόρμητες, αφιλτράριστες, κ πραγματικά απαθανάτιζαν τη μαγεία της στιγμής. Και γι’ αυτό ήταν τέλειες!

Εδώ με τη αδελφή ψυχή, χρόνια άνθρωπο μου κ μια από τις δυο νονές της Αλεξάνδρας Κατερίνα Στρατοπούλου – η άλλη είναι η Ιωάννα Μαροσούλη) έχουμε πιει τις ρακές μας στο Θέρισσο της Κρήτης, είμαστε στο τσακίρ κέφι κ χορεύουμε… κάποιος από τη παρέα πιάνει το κλικ.

Στην άλλη φωτογραφία, είμαστε μόλις χθες!

Τη φωτογραφία τη τραβήξαμε σέλφι, δεν είναι τόσο αυθόρμητη όσο η πρώτη, επιλέξαμε ν είναι όμως αφιλτράριστη όπως όλα τα αυθεντικά κ πραγματικά όμορφα πράγματα στη ζωή!
Όπως κ αυτή η φιλία», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

//www.instagram.com/embed.js

To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια φωτογραφία της από τις διακοπές στην Κρήτη 20 χρόνια πριν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛογαριασμοί ρεύματος: Τα οφέλη, αλλά και τα «ψιλά» γράμματα – Δείτε παραδείγματα
Επόμενο άρθροΒλάβες στον εγκέφαλο προκαλεί η υπνική άπνοια