Διαφορετικό θα είναι αύριο το τοπίο στις μετακινήσεις. Η κυκλοφορία θα είναι ελεύθερη μέσα στα όρια του νομού του τόπου κατοικίας, ενώ αποχαιρετούμε το sms και το έντυπο, που χρειάζονταν έως τώρα για την άδεια κατ` εξαίρεση μετακίνησης.

Οι πολίτες μπορούν να κινούνται ελεύθερα εντός των ορίων της περιφερειακής ενότητας, όχι όμως και στα νησιά.

Όσοι επιλέξουν να μετακινηθούν από άλλες περιοχές της Αθήνας στο παραλιακό μέτωπο, από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου θα μπορούν να κάνουν κανονικά τη βόλτα τους πλάϊ στο κύμα και εάν επιθυμούν να κάνουν και το μπάνιο τους.

Οι πολίτες πάντως εμφανίζονται συνειδητοποιημένοι στην ανάγκη να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας  και ομολογούν ότι αυτό που τους έλειψε περισσότερο την περίοδο της καραντίνας ήταν η επικοινωνία.

Κάποιοι πολίτες περιμένουν με ανυπομονησία, την 18η Μαϊου, οπότε θα γίνει και η ολική απελευθέρωση της κυκλοφορίας από νομό σε νομό.

Ανυπόμονοι εμφανίζονται για απελευθέρωση των μετακινήσεων οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων όλης της χώρας και δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κανονικότητα στην οποία επανέρχονται.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Μαρία Σταθοπούλου, Ρεγγίνα Σαβούρδου, Ειρήνη Κυρίτση, Ελένη Ραυτοπούλου, Βαγγέλης Μητρούσιας, Πέγκη Μπρούσαλη, Σωτήρης Αργύρης, Αθανασία Σταμοπούλου

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Η Λίβερπουλ πρέπει να πάρει τον τίτλο ακόμη κι αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα»
Επόμενο άρθρο«Mεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού ο Άντερσον»