Η τροπολογία που εμπεριέχει το μέτρο για τα 50gb στους νέους που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κοροναϊό εισήχθη στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί. Σύμφωνα με ό, τι προβλέπει η τροπολογία, τα δωρεάν gigabytes χορηγούνται σε ανήλικους χρήστες σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ηλικίας 15 με 17 ετών που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη ή τη μοναδική δόση του εμβολίου μέχρι την 31.12.2021.

Τι άλλο προβλέπει η τροπολογία

Επίσης, με την ίδια τροπολογία επανακαθορίζεται το ύψος της αποζημίωσης στους ιδιώτες ιατρούς για τη διενέργεια εμβολιασμών κατά της Covid-19. Αναλυτικότερα:

  • Κατ’ οίκον, στο ποσό των 50 ευρώ, όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο μιας δόσης και 30 ευρώ για κάθε δόση όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο δύο δόσεων. Μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο ποσό ήταν 50 ευρώ ανεξαρτήτως αριθμού δόσεων εμβολίων.
  • Στο ιατρείο, στο ποσό των 20 ευρώ, όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο μιας δόσης και στο ποσό των 15 ευρώ για κάθε δόση, όταν ο εμβολιασμός διενεργείται με εμβόλιο δύο δόσεων. Σήμερα το εν λόγω ποσό ανερχόταν στα 20 ευρώ ανεξαρτήτως δόσεων εμβολίων.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙδρύθηκε τοπική ομάδα από τις Μαχητικές και Ελεύθερες στον Βόλο
Επόμενο άρθροΤομ Φορντ: Πέθανε ο σύντροφός του, Ρίτσαρντ Μπάκλεϊ