Την έναρξη ενός Προγράμματος Επιμόρφωσης Νέων με τον τίτλο ‘Πρόγραμμα Athinà – Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP’, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ελληνικής θυγατρικής του πολυεθνικού κολοσσού SAP. Στόχος είναι μέσα στην επόμενη τριετία οι 300 περίπου νέοι πτυχιούχοι που θα συμμετάσχουν να απορροφηθούν είτε στην ίδια την εταιρεία είτε στις έξι συνεργαζόμενες, που επίσης θα έχουν σημαντικό ρόλο στην εκπαίδευση των νέων, εντός του οικοσυστήματος SAP.  

«Θα δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας σε βάθος τριετίας, μέγεθος που θα αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του 50% για τον ευρύτερο κλάδο», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SAP Hellas κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας κατά την παρουσίαση του προγράμματος.

Το ‘Πρόγραμμα Athinà – Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP’ απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους, απόφοιτους ανωτάτων σχολών τεχνολογικής ή οικονομικής κατεύθυνσης ως 35 ετών. Ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης και πιστοποίησης θα εστιάζει σε τομείς όπως οι λύσεις ERP, Big Data, Analytics, HCM, CX και Platform & Technology της SAP και θα αφορά 60 άτομα.  

«Η αξιοποίηση των νέων στην προσπάθεια της χωράς μας για ανάπτυξη και πρόοδο δεν είναι απλά αναγκαία αλλά απαραίτητη και καθοριστική. Η SAP συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη και επιτυχία για τους νέους της χώρας μας», δήλωσε ο κ. Ξηρόκωστας.

Όπως σημείωσε οι συνεργαζόμενες εταιρείες οι οποίες επίσης θα συμμετάσχουν ενεργά στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης είναι η PWC, η Accenture, η Deloitte, η ΑΜ, η Βyte και η Intrasoft.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το βιογραφικό τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα (ΕΔΩ) που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εξυπηρέτηση του ‘Προγράμματος Athinà’. 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές του τελικού Προμηθέας
Επόμενο άρθροΟι λαμπερές παρουσίες και τα highlights των βραβείων στο Markopoulo Park