Μοιράσου το άρθρο:

Ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Νίκ. Φορτούνα είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν τον Δήμο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Φορτούνας συνεχάρη τον κ. Μιτζικό για την εκλογή του, ευχόμενος να έχει μια καλή και εποικοδομητική θητεία.

Να αναφερθεί ότι στην παράταξη του κ. Μιτζικού έχει ήδη παραχωρηθεί γραφείο στο Δημαρχείο Αργαλαστής, ώστε να διευκολυνθεί ο νέος Δήμαρχος και τα στελέχη του προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση ενόψει της ανάληψης της Διοίκησης του Δήμου Νοτίου Πηλίου την 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά την συνάντηση ο κ. Μιτζικός δήλωσε: «Συνάντηση τον κ. Φορτούνα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και ενημερώθηκα για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου σε καθημερινή βάση θα έχουμε επαφή και συναντήσεις με στελέχη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και υπηρεσιακά στελέχη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πριν αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕκ νέου πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ο Απ. Μούσιος
Επόμενο άρθροΕΡΤ2 – Η Νεκταρία Καραντζή στην «Αυλή των Χρωμάτων»