Η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, για φέτος ενισχύει τις «Άσπρες Πεταλούδες», που σκοπός του ιδρύματος είναι η περίθαλψη και η φροντίδα παιδιών με νοητική υστέρηση, ψυχικές διαταραχές, επιληψία, αυτισμό, εγκεφαλοπάθειες, κινητικές δυσκολίες και αισθητηριακές διαταραχές.

Για το λόγο αυτό, στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στο Βόλο, στα Τρίκαλα τη Λάρισα και την Καρδίτσα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα ανοιχτά σημεία όπου όλοι οι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ και οι συμπολίτες συναλλασσόμενοι στις Υπηρεσίες του Οργανισμού θα μπορούν να προσφέρουν. Η προσφορά θα συνεχίζεται και οι ειδικοί χώροι θα υπάρχουν στις Υπηρεσίες έως και τις 15 Ιανουαρίου στα σημεία Υποδοχής και πληροφόρησης του κοινού.

«Η ανάγκη για προσφορά, το αίσθημα της αλληλεγγύης, η αμοιβαία κατανόηση είναι αξίες συνδετικοί κρίκοι στην κοινωνία μας. Συμμετέχουμε, προσφέρουμε, υπάρχουμε», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας.

Η λίστα των αναγκών:

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν και να ενισχύσουν τις «Άσπρες Πεταλούδες» μπορούν να εναποθέτουν στα ανοιχτά σημεία προσφοράς της Ένωσης τα εξής προϊόντα: Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν αφρόλουτρα οδοντόκρεμες), Γάλα εβαπορέ, Τραχανάς, Ταχίνι, Ζυμαρικά (κοφτό μακαρονάκι, μανέστρα κλπ), Ρύζι.

Προηγούμενο άρθροΚαίγεται το σπίτι μας, του Νίκου Βητσόπουλου
Επόμενο άρθροΑριστερή Παρέμβαση για τον θάνατο του Πακιστανού εργάτη στη Μηλίνα: «Να λάβει άμεσα τέλος η σκύλευση της σορού του HAJI»