Το θέμα της παραβατικότητας σε ορεινές περιοχές της Κρήτης, και κυρίως στον ορεινό Μυλοπόταμο, κυριάρχησε στην κλειστή σύσκεψη που είχε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, με τους Αστυνομικούς Διευθυντές και τους επικεφαλής διοικητές υπηρεσιακών μονάδων.

Υπήρξε πλήρης ενημέρωση αλλά και ανάλυση γεγονότων και συμπεριφορών στην περιοχή, με τον κ. Χρυσοχοΐδη, να τονίζει στους αξιωματικούς να κάνουν τη δουλειά τους, «χωρίς φόβο και χωρίς διακρίσεις».

Μάλιστα ανακοίνωσε πως θα επισκεφθεί εκ νέου την Κρήτη, μαζί με τον κ. Καραμαλάκη, αποκλειστικά και μόνο για να βρεθεί στο Μυλοπόταμο.
Σε πρώτη φάση θα διπλασιαστούν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, ενώ θα υπάρξει ενιαία έδρα για το Αστυνομικό Τμήμα και το ΤΑΕ Μυλοποτάμου. Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα σταλούν στις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής drones για επιτήρηση από μεγάλο ύψος, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού φυτειών ινδικής κάνναβης.
Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο μήνα έχουν σημειωθεί στον ορεινό Μυλοπόταμο, τρεις ένοπλες συγκρούσεις, με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες.

Ο Υπουργός το μεσημέρι είχε συνάντηση με βουλευτές του Ηρακλείου και τους δημάρχους του Νομού, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που υπάρχουν κυρίως στην ενδοχώρα, ζητώντας την ενίσχυση της αστυνόμευσης, αλλά και τη δημιουργία νέων αστυνομικών υπηρεσιών σε κεφαλοχώρια.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζει να ελπίζει η Ντόρτμουντ, 1-0 τη Χέρτα
Επόμενο άρθροEstee Lauder: Οι εργαζόμενοι ζητούν την αποπομπή του υιού… Lauder: «Στηρίζει Τράμπ, βλάπτει την εταιρεία»!