Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 17:32

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη ο Όλαφ Ρέμπε και ο Κυριάκος Κυριάκος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέφερε την επίσημη θέση του συλλόγου αναφορικά με το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Πιο συγκεκριμένα, άφησε ανοιχτό λοιπόν το ενδεχόμενο παραμονής του Πορτογάλου στην ομάδα, αναφέροντας με νόημα: «Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα».

«Είναι μια συνέντευξη Τύπου που την χρωστάμε. Την χρωστάμε γιατί πρέπει να παρουσιάσουμε ένα κομβικό στέλεχος του αγωνιστικού τμήματος. Είναι μεγάλη μας χαρά που ο Όλαφ Ρέμπε ανέλαβε αυτή την αποστολή. Είναι ένας άνθρωπος που ανέλαβε δύσκολες αποστολές και τον ρίξαμε από την αρχή στα βαθιά και δεν μπορούσαμε να τον εκθέσουμε, να βγει νωρίτερα να δώσει απαντήσεις» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Κυριάκος.

Όσον αφορά στους στόχους της φετινής σεζόν, επισήμανε: «Ήδη από την Γενική Συνέλευση του προηγούμενου Μαΐου, γνωρίζετε και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για το FFP και για την εξισορρόπηση του μπάτζετ. Δύσκολος στόχος κατά την γνώμη μας αλλά εφικτός. Τι καταφέραμε; Αυξήσαμε τα έσοδα και φέρνοντας με μεγάλες προκρίσεις, έσοδα από την Ευρώπη και με πωλήσεις παικτών. Που είναι οι προσδοκίες για την ομάδα αυτή τη στιγμή; To ρόστερ της ομάδας είναι ρόστερ πρωταθλητισμού. Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ».

Όσο για το γεγονός πως η ΠΑΕ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βιείρίνια, υπογράμμισε: «Η εντολή του μεγαλομετόχου είναι ξεκάθαρη. Δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα κλείσουμε την πόρτα στον Αντρέ Βιεϊρίνια, γιατί μέχρι την τελευταία ημέρα που μπορεί να παίξει ο Αντρέ για τον ΠΑΟΚ, εμείς θα κρατάμε ανοιχτή αυτή την πόρτα. Εμείς οφείλουμε από σεβασμό να έχουμε αυτή την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον…».

Για το κλίμα εσωστρέφειας που παρατηρείται στα πέριξ του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Είμαστε αρκετά ανοιχτοί στο να απαντάμε σε αυτές τις εύλογες απορίες. Δεν είναι καθόλου εύλογη η κακομοιριά, η εσωστρέφεια, δεν είναι καθόλου εύλογο κάποιος που πρέπει να βάλει gps για να έρθει στην Τούμπα, να δημιουργεί εσωστρέφεια, δεν είναι εύλογο ο ΠΑΟΚ να κάνει συνομιλητή ένα λάχανο πίσω από ένα μικρόφωνο ή έναν ανύπαρκτο στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Αυτό το έχουμε ανεχτεί πολύ και θα αλλάξει. Όλοι εσείς ξέρετε ότι ποτέ δεν κάναμε face control, αλλά στρατηγικούς μυαλοπώληδες που δημιουργούν ασάφιες δεν θα δεχθούμε άλλο. Βέβαια αυτούς πρέπει και να τους ευχαριστήσουμε γιατί είναι ο καταλύτης στο να γινόμαστε όλο και πιο δεμένη οικογένεια…».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020, 17:39

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ο Γιουνές ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις και το δεχτήκαμε»
Επόμενο άρθροΦρίκη στην Πάτρα – Άγνωστος βασάνισε και σκότωσε 8 γατάκια (video)