Η έντονη δυσοσμία, κυρίως τις νυχτερινές και τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι πολύ συχνό φαινόμενο κι αποτελεί μόνιμη επισήμανση και ανησυχία των κατοίκων του Βόλου. Το πλέον ανησυχητικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι, αν και το φαινόμενο παρατηρείται για πολλά χρόνια, δεν γνωρίζουμε τις πηγές των οσμών και τη χημική τους σύσταση. Οι……….υποτιθέμενοι αρμόδιοι της Περιφέρειας, παρά τις υποσχέσεις για έρευνα και κυρίως αποτελέσματα επί του φαινομένου, αδιαφορούν επιδεικτικά και διαρκώς…..

Από το 2019……υποτίθεται…….ότι είχε παραγγελθεί επιστημονική μελέτη σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό της πηγής της οσμής και για τη χημική ανάλυσή της, για να διευκρινιστεί αν είναι,ή όχι, επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία.

Τα χρόνια πέρασαν, καμία ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε, σχετικά με την αποκάλυψη του ονόματος της εταιρείας που ρυπαίνει με αυτόν τον τρόπο την πόλη και καμία περαιτέρω ενέργεια δεν έγινε, παρά μόνο…….γενικώς και αορίστως……..πρόκειται, λέει, για κάαααααποια εταιρεία δυτικά του Βόλου.

Η Γνώμη μου: Προφανώς δεν υπάρχει καμιά……όρεξη να πιάσουν τον….ταύρο από τα κέρατα οι αρμόδιοι και αρμόδιες της Περιφέρειας. Οπως λένε και στο χωριό μου…..όποιος δεν θέλει να ζυμώσει………ούτε καν στο θερισμό δε φτάνει!!!!!!!!!!!

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΝάσος Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη γράψει τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής ιστορίας»
Επόμενο άρθρο5χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου