Ραντεβού στο Βόλο είχαν χθες 40 Porsche απ’ όλη την Ελλάδα. Η συνάντηση διοργανώθηκε από την Ελληνική Λέσχη Porsche (γνωστή ως PORSCHE CLUB GREECE και εγκεκριμένη το 2003 από την Porsche Clubs Stuttgart Germany), που αριθμεί 538 μέλη.

Ο στόλος 40 αυτοκινήτων PORSCHE με τα εμβλήματα του Club το Σάββατο 27
Νοεμβρίου το πρωί έκανε το γύρο του Πηλίου και χθες Κυριακή 28 Νοεμβρίου από
11.00 π.μ. έως και 13.00 μ.μ. παρατάχθηκε στην παραλία του Βόλου, κοντά στο
Ηρώο, προσελκύοντας τα βλέμματα μικρών και μεγάλων που εντυπωσιάστηκαν από τα πολυτελή αυτοκίνητα και φωτογραφήθηκαν με αυτά.

Το Porsche Club Greece δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ειδικά αυτές που έχουν σχέση με τα παιδιά, αλλά και σε εξορμήσεις στην Ελλάδα προβάλλοντας τις ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος της κάθε περιοχής που επισκέπτεται.


Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Βόλου τα μέλη του club επισκέφθηκαν το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιϊας Τσαλαπάτα, που αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του μουσείο.


Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από την επίσκεψη, θα προβάλλουν τουριστικά την πόλη του Βόλου και την περιοχή του Πηλίου, καθώς θα αναρτηθούν, εκτός από το επίσημο ελληνικό site του Club, σε κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα ευρωπαϊκά sites, έτσι ώστε ο Βόλος και το
Πήλιο να προβληθούν στο ευρύτερο κοινό όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και πανευρωπαϊκά, ώστε να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες.

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τους αγρότες της Ζαγοράς και της Δράκειας