Μια ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση χειρίστηκαν με επιτυχία οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου που αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη συστηματική εξαπάτηση πολιτών σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολοθείστε τις δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχου Νικόλαου Κοτρωνιά,  για το θέμα:

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι απατεώνες από την συνεχή δράση τους αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις εξαπατήσεων.

Έχουν ήδη συλληφθεί δεκαπέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο 42χρονος αρχηγός της, ο οποίος είναι έγκλειστος φυλακών για παρόμοια αδικήματα. Πρόκειται για μια σπείρα που εκμεταλλεύονταν την ευπιστία και την δεκτικότητα των θυμάτων, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 65 περιπτώσεις εξαπατήσεων, που διέπραξαν τα μέλη της σπείρας σε βάρος πολιτών μας σε όλη την Επικράτεια και στην Κρήτη.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒουλή:Εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι Ποινικοί Κώδικες-Διευκρινίσεις για τις ποινές του βιασμού (video)
Επόμενο άρθροΚΙΝΑΛ: Ενότητα αλλά και αγωνία μετά τη σύγκρουση Γεννηματά-Βενιζέλου (video)