Το 5στερο ξενοδοχείο Cactus Royal στη Σταλίδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει από την ερχόμενη Τετάρτη 8 Μαΐου έως τις 13 του μήνα 350 swingers (ζευγάρια που ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους) από όλο τον κόσμο, σ’ ένα αυτό ερωτικό εξαήμερο που λαμβάνει χώρα για 5η συνεχή χρονιά.

 

“Φανταστείτε μια σέξι παιδική χαρά της Ελλάδας, όπου ο Δίας ερωτεύεται παθιασμένα τουλάχιστον 9 διαφορετικές θεότητες στην αρχαία Ελλάδα” αναφέρει το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingres, διαφημίζοντας το συγκεκριμένο πακέτο διακοπών.

 

Όπως αναφέρει στην ηρακλειώτικη εφημερίδα Πατρίς, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Νίκος Χαλκιαδάκης οι συμμετέχοντες έρχονται από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Ελληνες. Το κόστος για κάθε πελάτη, είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα και συμπεριλαμβάνει τα πάντα εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες.

 

Οι swingers οργανώνουν θεματικές βραδιές και πάρτυ, ντύνονται όπως θέλουν ή κυκλοφορούν απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και συμμετέχουν σε σεξουαλικά παιχνίδια με λίγους ή πολλούς περτενέρ. Ή με τα λόγια του SDC:

 

“Φανταστείτε την ωραιότερη ακτογραμμή που έχει δει ποτέ, με βραχώδεις και αμμώδεις παραλίες, βουνά στο βάθος και μυρωδιές πορτοκαλιάς και γιασεμιού, καθώς και περίπου 350 ομοίδεάτες περιπετειώδεις ανθρώπους όπως εσείς, που κρατάτε ένα ποτήρι παγωμένο ρακί έτοιμοι για πάρτι! Yamas!”

 

Σημειώνεται ότι οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο. Χαρακτηριστικό είναι ότι για όλο το διάστημα της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς κινητά τηλέφωνα στην τσέπη.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροO Simon Loasby Επικεφαλής του Hyundai Styling Group
Επόμενο άρθροΠαπασταθόπουλος: «Να σκοράρουμε στη Βαλένθια»