Η δημόσια τηλεόραση εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης στην Ελλάδα της Formula 1 για την επόμενη τριετία (2019 – 2021).

 

Το μοναδικής ποιότητας αθλητικό περιεχόμενο θα μεταφερθεί μέσα από τις συχνότητές της ΕΡΤ, κάθε χρόνο και για 21 τριήμερα απίστευτης ταχύτητας και εντυπωσιακού θεάματος.

 

Η ΕΡΤ θα μεταδίδει ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο της F1, ξεκινώντας κάθε Παρασκευή από τις ελεύθερες δοκιμές 1, μέχρι και τον κυριακάτικο αγώνα των Grand Prix.

 

“Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η ΕΡΤ εξασφάλισε για τους Έλληνες τηλεθεατές τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Grand Prix της Formula1 για την επόμενη τριετία.

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας πλέον θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ελεύθερα και κατ’ αποκλειστικότητα από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος.

 

Η πρώτη μετάδοση για φέτος ξεκινάει στις 17 Μαρτίου με το Grand Prix της Αυστραλίας και αφού διατρέξει τέσσερις ηπείρους θα ολοκληρωθεί την 1η Δεκεμβρίου στο εξωτικό Άμπου Ντάμπι.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΧρειάζεται προοδευτική ατζέντα για την Ευρώπη
Επόμενο άρθροΟ ελληνικός λαός πέρασε από μία δύσκολη φάση