Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή, διοργανώθηκαν από τονΟργανισμό Enterprise Greece και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, ενημερωτικές εκδηλώσεις, προκειμένου να πληροφορηθούν οι ελληνικές εξωστρεφείς επιχειρήσεις σχετικά με τις δυνατότητες να αναπτύξουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα στις αγορές της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Σουηδίας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 2 Απριλίου στην Αθήνα και στις 3 Απριλίου στην Τρίπολη, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

 

Οι συμμετέχοντες επεσήμαναν ότι η πρωτοβουλία τέτοιων διοργανώσεων είναι εξαιρετικά επιτυχημένη, καθώς λαμβάνονται πληροφορίες και γνώσεις για τις εν δυνάμει αγορές, προσφέρονται στην επιχειρηματική κοινότητα πολλαπλά σημεία επαφής με τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, και δίνεται δυναμική στις μελλοντικές δράσεις προώθησης και προβολής των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Οι Οικονομικοί και Εμπορικοί Ακόλουθοι που παρουσίασαν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα των εν λόγω χωρών ήταν οι ακόλουθοι:

 

Βερολίνο, κ. Χαράλαμπος  Παπαδόπουλος, Γραμματέας ΟΕΥ Α΄, Γραφείο Ο.Ε.Υ. Βερολίνου

 

Μόναχο, κ. Νικόλαος Μπελιάς , Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Γραφείο Ο.Ε.Υ Μονάχου

 

Λονδίνο, κ. Παναγιώτης Παπαναστασίου, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Γραφείο Ο.Ε.Υ. Λονδίνου

 

Στοκχόλμη, κ. Παντελής Γιαννούλης, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, Γραφείο Ο.Ε.Υ Στοκχόλμης

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις για 1.116 προσλήψεις στην Υγεία μέσω ΑΣΕΠ
Επόμενο άρθροΠτώση δείχνουν τα futures της Wall Street