Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 16:13

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, έχει προγραμματίσει την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 – 21:00 εκδήλωση με σκοπό να γνωρίσουν οι μικροί φίλοι – μελλοντικοί αθλητές τα Ολυμπιακά αθλήματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά και εντάσσεται στο συνολικότερο σχεδιασμό των δράσεων που υλοποιεί το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά για τον εορτασμό των εξήντα χρόνων προσφοράς του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στον αθλητισμό.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών και αθλητικών φορέων.

 Η γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα θα γίνει μέσω βιωματικών δράσεων και παρουσιάσεων  από Ολυμπιονίκες και διακεκριμένες  αθλήτριες και αθλητές ενώ θα λάβουν και αναμνηστικά δώρα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.

Ενεργή συμμετοχή έχουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Ελληνική Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 16:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην Άλγεβρα εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων-Θέματα και απαντήσεις από το ert.gr
Επόμενο άρθροΖήτησε αναβολή των εκλογών της Super League ο Ολυμπιακός