Λίγες μέρες μετά την προβολή της πρώτης εκπομπής για τον μυστηριώδη θάνατο εστιάτορα στην Αργαλαστή, ο εισαγγελέας Βόλου ζήτησε από το φίλο του, που τον εντόπισε βαρύτατα τραυματισμένο στο οδόστρωμα, να δώσει ανωμοτί κατάθεση στα πλαίσια της έρευνας που διέταξε για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ζητήθηκαν ακόμη συμπληρωματικές καταθέσεις από τη μητέρα και τον αδελφό του Δημήτρη Κουτλάγκα, του 47χρονου εστιάτορα, που έχασε τη ζωή του. Την ανάκριση ανέλαβαν αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου.

Η διαδικασία που διέταξε ο εισαγγελέας είναι κατεπείγουσα, που σημαίνει ότι εντός δέκα ημερών οι αστυνομικοί θα πρέπει να στείλουν τις νέες καταθέσεις στον εισαγγελέα.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 δύο φίλοι του άτυχου Δημήτρη, που βρίσκονταν μαζί του, τον εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένο στο κέντρο υγείας Αργαλαστής, χωρίς να πουν στους γιατρούς τι είχε προηγηθεί.

Στη μητέρα του μίλησαν για τροχαίο με τη μηχανή του. Ισχυρίστηκαν ότι τον βρήκαν τραυματισμένο στον επαρχιακό δρόμο Αργαλαστής – Λεφοκάστρου. Όταν οι συγγενείς έψαξαν στον τόπο για τη μηχανή του, δεν την βρήκαν. Την εντόπισαν αργά τη νύχτα και όλα έδειχναν και δείχνουν «ένα στημένο σκηνικό τροχαίου».

 

Προηγούμενο άρθροΠλεύρης: Πιθανή η κατάργηση της μάσκας – Τι είπε για τους θανάτους των παιδιών στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΧίος: Τον σκότωσε με μαχαιριά στο στήθος μέσα σε μαγαζί