Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 18:29

Την πρώτη του ομαδική προπόνηση με τη Μπάγερν μετά από δύο και πλέον μήνες έκανε ο Νουσαΐρ Μαζραουί, που μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μαροκινός αμυντικός προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή της περιπέτειάς του, καθώς, μετά την επιστροφή του στο Μόναχο, διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα, ως συνέπεια της covid-19.

Ο 25χρονος ακραίος μπακ υποχρεώθηκε να μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι να υποχωρήσει πλήρως η φλεγμονή και τώρα ελπίζει να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να μπορέσει να βοηθήσει τους Βαυαρούς στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Μαζραουί μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Άγιαξ στη Μπάγερν και σταδιακά κατάφερε να κερδίσει χρόνο συμμετοχής από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος τον χρησιμοποιεί κατά βάση στο δεξί άκρο της άμυνας (ενώ στην εθνική Μαρόκου παίζει αριστερά). Πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, είχε καταγράψει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Με την επιστροφή του Μαροκινού, το μέχρι πρότινος γεμάτο «απουσιολόγιο» της Μπάγερν έχει πλέον μόνο δύο ονόματα: αυτά του Μάνουελ Νόιερ και του Λούκας Ερναντέζ, οι οποίοι θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν, ο πρώτος εξαιτίας κατάγματος στο πόδι και ο δεύτερος λόγω ρήξης χιαστού.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023, 18:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Ο μυστηριώδης χρήστης του twitter που μεταδίδει όσα συμβαίνουν στο δικαστήριο
Επόμενο άρθροΤράγκας: Για δύο κακουργήματα κατηγορείται η χήρα του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά