Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 19:35

Επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ο Χερμάνς Έγκλεσκαλνς, ο οποίος συμφώνησε να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» τη νέα σεζόν.

Ο 30χρονος Λετονός διαγώνιος (2,03μ.) είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες την περίοδο 2015-16, βοηθώντας τους να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του League Cup. Ακολούθως μετακόμισε στη Γαλλία, όπου έπαιξε μία χρονιά στη Νις και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Τουρ, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο.

Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Περουνγκάν Πόγιατ (νταμπλ στη Φινλανδία το 2011), της Νόλικο Μαασέικ (ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και δύο σούπερ καπ Βελγίου), καθώς και της γαλλικής Σαμόντ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού ξανά και έχω τεράστιο κίνητρο για να κερδίσω όλους τους τίτλους με αυτό τον σπουδαίο οργανισμό.

Νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή που επιστρέφω, έχοντας αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία και ωριμότητα από την προηγούμενη φορά, τη σεζόν 2015-2016. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για αυτή την σπουδαία ευκαιρία. Τα λέμε σύντομα από κοντά» δήλωσε ο Έγκλεσκαλνς στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 19:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Άρσεναλ έδωσε δανεικό τον Μαυροπάνο στη Στουτγκάρδη
Επόμενο άρθροΔωρεά του Παναθηναϊκού στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας