Υπήρξε ένας από τους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ και ειδικά την περίοδο που η καριέρα του μεσουρανούσε. Ήταν ο «σκληρός» του κινηματογράφου, ο «macho» άντρας. Ο λόγος για τον Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος χρόνια πριν, εκτός από τα επαγγελματικά του, απασχολούσε τον Τύπο και με τα προσωπικά του.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως από το πλευρό του πέρασαν πολλές κι εντυπωσιακές γυναίκες, όπως η Μπριγκίτε Νίλσεν. Ωστόσο, μια γυναίκα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του και να της αφοσιωθεί ολοκληρωτικά. Ο λόγος για την Τζένιφερ Φλαβίν, με την οποία ο Σταλόνε έζησε μια ιστορία αγάπης, όμοια με εκείνες που βλέπουμε στις ταινίες.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 1997 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Πρόσφατα, γιόρτασαν τα 23 χρόνια γάμου και η σύζυγός του ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

Η ιστορία αγάπης με την όμορφη Φλαβίν

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 1988 κι έμειναν μαζί μέχρι το 1994. Πριν τη γνωριμία τους, ο διάσημος ηθοποιός είχε προλάβει και είχε κάνει δύο γάμους: με την Σάσα Τσακ (απέκτησαν δύο παιδιά) και τη Μπριγκίτε Νίλσεν με την οποία παντρεύτηκαν το 1985 και χώρισαν δύο χρόνια μετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My love!???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone) στις

Όταν γνώρισε τη Φλάβιν εκείνη ήταν ανερχόμενο και πανέμορφο μοντέλο. Ο χωρισμός του το 1994 δεν κράτησε πολύ. Έναν χρόνο μετά αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους κι έκτοτε είναι αχώριστοι.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιτροπή Αγώνα Πολιτών για Αχ. Μπέο: «Γελιέται οικτρά αν νομίζει ότι στο καταστροφικό του πέρασμα θα παραμείνουμε θεατές»
Επόμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη του Χρ. Τριαντόπουλου με μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (εικόνες)