Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε σε βάρος της 35χρονης, η οποία συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Όλες οι εξελίξεις στην ΕΡΤ1

Η 35χρονη διώκεται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η κατηγορούμενη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Η 35χρονη γυναίκα φέρεται ότι είχε ερωτική αντιζηλία εδω και ένα χρόνο με την 34χρονη Ιωάννα και το χωριό καταγωγής της είναι κοντινό με εκείνο της Ιωάννας. Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε ότι έστελνε μηνύματα στο κινητό της Ιωάννας σε σχέση με κάποιο δεσμό που είχε.

Είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η Ιωάννα και δεν ήταν στο αρχικό κάδρο των ερευνών των αρχών.

Φαίνεται ότι οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτήν από τα  ψηφιακά ίχνη που άφησε τόσο η χρήση τηλεκάρτας, που χρησιμοποιήθηκε δύο φορές για επικοινωνία με την εταιρεία ραδιοταξί -και για την προπαρασκευαστική ενέργεια και την ημέρα της επίθεσης- όσο και του κινητού τηλεφώνου της.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ανάσα» 748 εκατ. ευρώ αλλά και… συστάσεις «χωρίς ανάσα» για μεταρρυθμίσεις
Επόμενο άρθροΕπίθεση-βιτριόλι: Στην εισαγγελία η ύποπτη – Δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας (video)