Καρέ καρέ μελετά η αστυνομία όλα τα διαθέσιμα βίντεο για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό οξύ στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. Οι έρευνες περιστρέφονται στον κύκλο της κοπέλας η οποία νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά εγκαύματα και με κίνδυνο να χάσει το μάτι της στο Θριάσιο. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του θύματος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο η 34χρονη Ιωάννα, κατευθύνεται στα γραφεία της Ασφαλιστικής εταιρείας. Περίπου ένα λεπτό αργότερα και ενώ έχει δεχτεί την επίθεση, βγαίνει τρέχοντας και πηγαίνει στο φαρμακείο, όπου της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

«Ήταν στα σκαλοπάτια δίπλα στο ασανσέρ, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια, φορούσε μαύρη μάσκα και μαύρο σκούφο, και αμέσως μου έκανε την επίθεση. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Ίσως είναι από το δικό μου περιβάλλον», είπε στην πρώτη της κατάθεση η 34χρονη στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, τελικά κατάφεραν και άνοιξαν το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης και ερευνούν όλα τα ύποπτα μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Ο δικηγόρος της, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστιδα να ήθελε να την σκοτώσει. Στο πλευρό της οικογένειας η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία μίλησε τηλεφωνικά με τον πατέρα της Ιωάννας.

Κλιμάκιο αξιωματικών θα επισκεφθεί εν νέου την 34χρονη στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται, σε μια προσπάθεια να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την μαυροφορεμένη γυναίκα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γ. Γραφέντης, Κ. Νιάκαρη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροOΛΜΕ & ΔΟΕ διοργανώνουν συλλαλητήριο το απόγευμα της 26ης Μαΐου
Επόμενο άρθροΝέα κινητοποίηση ανακοίνωσε η ΠΟΕΔΗΝ για τις 16 Ιουνίου