Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η εξιχνίαση της φριχτής επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Ο κλοιός γύρω από την πιθανή ένοχο στενεύει και οι αρχές εκτιμούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους ακλόνητα στοιχεία για να προχωρήσουν στη σύλληψη. Στις αρχές της εβδομάδας, ενδεχομένως και αύριο Δευτέρα, αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα από τη «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Καλλιθέας. Η άρση του απορρήτου, πιθανόν να οδηγήσει στον εντοπισμό ύποπτων επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση, και δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιον από τους υπόπτους.

Οι αστυνομικοί  ποντάρουν σε όποια βοήθεια μπορεί να τους δώσει η 34χρονη Ιωάννα, καθώς ίσως και αύριο υπάρξει νέα κατάθεσή της, στη διάρκεια της οποίας, μετά το «καθάρισμα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας από την περιοχή της Καλλιθέας θα της δείξουν κάποια φωτογραφικά καρέ.

Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους περισσότερες από 30 καταθέσεις από το οικογενειακό , το φιλικό αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Τις τελευταίες ώρες τρία πρόσωπα βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών.

Οι αστυνομικοί, και με όπλο την τεχνολογία, εκτιμούν πως σύντομα θα ρίξουν, φως στην υπόθεση, καθώς περιμένουν σημαντικά στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως η γυναίκα με το βιτριόλι είναι ηλικίας από 30 έως 40 ετών, αδύνατη, μετρίου αναστήµατος, µε ξανθά µαλλιά. Φορούσε τσάντα πλάτης και έφυγε από την περιοχή µε γρήγορα βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο οπτικό υλικό, που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία να καθαρίσει η εικόνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος στις αρχές να καταθέσει πως έχει συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της µαυροντυµένης γυναίκας με το βιτριόλι.

Οι αρχές σε πρώτο στάδιο είχαν τοποθετήσει στο «κάδρο» 12 πρόσωπα . Όμως μέρα με την μέρα, ο κύκλος των υπόπτων στενεύει και όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκλεψαν το σπίτι του Μαχρέζ
Επόμενο άρθροΗ Βανέσα Μπράιαντ μοιράστηκε φωτογραφία του Κόμπι με το μήνυμα «I Can’t Breathe»