Στοιχεία από το κινητό και το λαπ τοπ της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναζητούν οι αρχές, μία μέρα πριν την απολογία της, ενώπιον του ανακριτή.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν, ακόμη και εντός της ημέρας, τις απομαγνητοφωνήσεις, από τις νόμιμες συνακροάσεις, που έγιναν έως και πέντε ημέρες πριν από τη σύλληψή της.
Η 35χρονη, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Στα ερωτήματα, που θα κληθεί να απαντήσει, είναι πως και από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι. Το άλλο ερώτημα, που θα πρέπει να απαντήσει είναι πόσο καιρό σχεδίαζε την επίθεση εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης, φαίνεται να μην είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, αρνείται ακόμη και το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα βρισκόταν στη συγκεκριμένη περιοχή της Καλλιθέας, παρότι έχει καταγραφεί η παρουσία της από κάμερες ασφαλείας.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετική είδηση: Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη θα απολογηθεί η 35χρονη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Συνεχίζει να κινείται πτωτικά
Επόμενο άρθροΑυστηρό μήνυμα Γεννηματά προς την Τουρκία (video)