Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος που εισέβαλε με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης τραυματίζοντας τρεις εργαζόμενους, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Για περίπου τέσσερις ώρες κράτησε η παραμονή του 45χρονου στο δικαστικό μέγαρο Κοζάνης χωρίς όμως να πει τίποτα, τόσο στον εισαγγελέα όσο και στην ανακρίτρια.

Οι πολυτραυματίες, κυρίως στο κεφάλι και το πρόσωπο, παραμένουν διασωληνωμένοι, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η τρίτη υπάλληλος. Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα κίνητρα του δράστη.

Ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα κίνητρα του δράστη. Εν τω μεταξύ, συγκλονίζουν τα λόγια της οικογένειάς του. Οι γονείς του, δηλώνουν ότι ο γιος τους δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αποδοκιμάζουν τις πράξεις του, κάνοντας λόγο για αποτρόπαιο έγκλημα. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά:«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν όσα νιώθουμε αυτή την στιγμή, για το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα που διέπραξε ο υιός μας. Η σκέψη μας είναι αποκλειστικά και μόνο σε εσάς· στα θύματά του και στους συγγενείς τους, που εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας, ζείτε πρωτόγνωρες, δραματικές στιγμές».

Για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός, ενώ το νοσοκομείο Παπανικολάου επισκέφθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης, Καλλιόπη Χάβελα, Στέλιος Νικητόπουλος

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην Premier League μετά από 16 χρόνια!
Επόμενο άρθροΜυστήριο παραμένει ο θάνατος της 16χρονης – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική εξέταση (video)