Σύνθημα με μπογιές που αφορούν στα χειρουργεία έγραψαν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρους, Ρουβίκωνας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον τοίχο του σπιτιού της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

Η ομάδα προχώρησε σε σχετική ανάρτηση κειμένου σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 9.30 χθες το βράδυ, η ομάδα του Ρουβίκωνα έγραψε σύνθημα και στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου.

Η ομάδα έγραψε με μπογιά στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει ο κ. Σκέρτσος.

Τι είπαν Πλεύρης-Οικονόμου για τις επιθέσεις

«Απολύτως χυδαία», χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο twitter, την επίθεση στο σπίτι της κ. Γκάγκα και τονίζει: «Είμαστε όλοι δίπλα της. Δεν μας τρομάζουν δεν μας εκφοβίζουν».

Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως «μας προκαλεί εντύπωση πως ενώ το τελευταίο διάστημα έχουμε επιθέσεις σε 6 υπουργούς δεν έχει υπάρξει καμία καταδίκη απο την αντιπολίτευση».



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Σενάριο τρόμου για τον Δεκέμβριο – Ο Ηρακλής Τσαγκάρης εκτιμά ότι μπορεί να έχουμε 1.000 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ
Επόμενο άρθροΜε 63 συμμετοχές έτρεξε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο