Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:10

Μια ομάδα φιλάθλων της Γουέστ Χαμ δέχτηκε επίθεση και ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5/5) για την ημιτελική φάση του Europa League, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι δύο βαν σταμάτησαν έξω από μια παμπ, όπου είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί της αγγλικής ομάδας τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μια ομάδα 15-20 ατόμων, που μάρτυρες είπαν ότι ήταν υποστηρικτές της Άιντραχτ, με βάση τα καλύμματα του προσώπου τους, βγήκαν από τα φορτηγά, μπήκαν στην παμπ και επιτέθηκαν στην ομάδα Βρετανών οπαδών, τραυματίζοντας έναν από αυτούς ελαφρά, όπως πρόσθεσε η αστυνομία.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στα οχήματα και έφυγαν από το σημείο. Η αστυνομία είπε ότι δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα φορτηγά.

«Ο τραυματίας, ένας 34χρονος από τη Βρετανία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Φρανκφούρτης.

Όπως είναι γνωστό, οι Γερμανοί σχολιαστές, Φίλιπ Χοφμάιστερ και Τιμ Μπρομάιερ, οι οποίοι εργάζονται για τον περιφερειακό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Hessischer Rundfunk, δήλωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς της Γουέστ Χαμ κατά τη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαΐου 2022, 17:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, βαριά «καμπάνα» για το Περιστέρι
Επόμενο άρθροΚάλεσμα των παλαίμαχων στον κόσμο για το ντέρμπι